Descrierea Serviciului de colectare si distrugere documente si distrugere arhive

Consultantii nostri va vor ajuta in alegerea celui mai bun pachet de servicii distrugere documente sau arhive, conform necesitatilor dvs si categoriilor de informatii pe care le detineti.

Dupa incheierea contractului de servicii, RykerShred va pune la dispozitie dispozitive securizate de depozitare si pubele securizate, de 120 l sau de 240 l, care vor fi instalate la sediul dumneavoastra, in birouri, holuri, camere de copiere, etc.

In aceste dispozitive securizate, angajatii dumneavoastra vor introduce, printr-o fanta, documentele ce urmeaza a fi distruse confidential.

Periodic, conform pachetului de servicii ales (saptamanal, o data la 2 saptamani sau o data la 4 saptamani), angajatii RykerShred se vor deplasa la sediul dumneavoastra, se vor legitima si vor prelua documentele colectate in dispozitivele securizate.

Fiecare dispozitiv securizat are instalat in interior un sac textil. Angajatii RykerShred vor inlocui sacul plin cu altul gol, iar sacul plin va fi legat la gura cu un sigiliu de unica folosinta, cu numar de identificare vizibil si cod de bare. Din momentul sigilarii, acest sigiliu nu mai poate fi desfacut fara a fi distrus. In cazul pubelelor securizate, cele pline vor fi inlocuite cu unele goale, iar la preluare capacul va fi sigilat tot cu numar de identificare si cod de bare.

Sacii si pubelele preluate vor fi duse la masina RykerShred si mai departe la depozitul RykerShred. In termen de 24 de ore, documentele preluate de la dumneavoastra vor fi tocate. Tot procesul de desigilare a sacilor si pubelelor, precum si de tocare a documentelor se va face sub filmare video continua.

Tocarea se poate face la grade de maruntire diferite, in functie de optiunea pe care v-ati exprimat-o la incheierea contractului.

Puteti opta si pentru varianta in care dumneavoastra aduceti documentele pe care vreti sa le distrugeti, direct la depozitul RykerShred. Documentele vor fi transferate in pubele securizate de 120 si 240 l puse la dispozitie de RykerShred. Odata umplute, pubelele vor fi sigilate pana la momentul tocarii.

Fie ca este vorba despre distrugerea unei arhive sau pur si simplu a documentelor care se aduna in mod constant, noi va oferim singurul serviciu din Romania ce garanteaza distrugerea complet securizata a documentelor pe care organizatia dvs. le detine.

Mai pe larg despre serviciile noastre de distrugere arhive puteti citi si aici  Distrugere arhive

Pentru informatii suplimentare, puteti suna la 0754.35.35.35 sau puteti trimite un e-mail la andrei.clatea@ryker.ro

Sau puteti completa aici Formular de contact

Pachete de servicii: