Pachetul Top Secret beneficiază de Grad de Securitate nivel de fragmentare 006, echivalent cu nivelul P7 DIN663. Recomandam ca frecventa de preluare si de distrugere a documentelor sa fie saptamanala.

În funcție de nevoile dumneavoastra puteti alege numarul si tipul de containere securizate pe care le doriti instalate la sediul dumneavoastra (dispozitive securizate cu capacitate de 60 l, pubele securizate cu capacitate de 120 l sau pubele securizate cu capacitate de 240 l) – vedeti fotografii mai jos;

Recomandabil, din punct de vedere al costurilor, este sa se foloseasca o capacitate de stocare de 60 l sau de 120 l.

In cazul aparitiei unor situatii neprevazute (un volum mare de documente intr-o anumita perioada), puteti solicita, contra cost, efectuarea unor preluari suplimentare fata de cele periodice stabilite prin contract.

Daca colectezi accidental, respectiv un numar redus de documente care contin date personale sau alte informatii confidentiale este recomandabil sa accesezi acest serviciu pentru a evita orice eroare umana sau procedurala prin care aceste documente nu ar fi distruse securizat desi reglementarile ar impune-o doar pentru o parte din aceste documente.