Distrugere securizata, memory stick-uri, DVD-uri, CD-uri, carduri bancare, cartele de acces, etc.

La solicitarea dumneavoastra, operatorii RykerShred se vor prezenta la sediul dumneavoastra si va vor pune la dispozitie saci textili cu capacitate de 60 l, in care veti incarca suporturile de date ce urmeaza a fi distruse.

Dupa umplere, sacii textili vor fi legati la gura cu cate un zip-tie cu numar de identificare vizibil si cod de bare care, din momentul strangerii, nu mai poate fi desfacut fara a fi distrus si va functiona ca sigiliu al sacului.

Sacii vor fi dusi la masina RykerShred si mai departe la depozitul RykerShred. In termen de o zi lucratoare, suporturile de date preluate de la dumneavoastra vor fi tocate.

Desigilarea sacilor si tocarea suporturilor de date se vor face sub filmare video continua.

Puteti opta si pentru varianta in care dumneavoastra aduceti suporturile de date direct la depozitul RykerShred. Acestea vor fi transferate in saci textili cu capacitate de 60 l pusi la dispozitie de RykerShred. Odata umpluti, sacii vor fi sigilati pana in momentul tocarii.

Pentru a afla mai multe detalii despre masurile de securitate pe care le-am inclus in diversele etape ale procesului de preluare, transport si distrugere, click aici.