Securitatea distrugerii documentelor

RykerShred este unicul furnizor de servicii de distrugere securizata de documente si medii de stocare electronice care monitorizeaza continuu colectarea si distrugerea documentelor. Monitorizarea transportului de la colectarea de la client pana la statia de distrugere este facuta prin mijloace video vehiculul fiind localizat prin GPS.

Afla mai multe

Containere securizate de colectare a documentelor

RykerShred este unicul furnizor de servicii de distrugere securizata a documentelor care pune la dispozitia clientilor sai containere securizate de colectare a documentelor pentru a preintampina orice posibile sustrageri de documente cu caracter confidential ce trebuie distruse.

Afla mai multe

Flexibilitate

RykerShred a creat o gama variata de servicii de colectare si distrugere securizata a documentelor care raspund necesitatilor tuturor companiilor indiferent de volumul documentelor colectate, de frecventa de colectare sau de natura informatiilor continute de catre acestea.

Afla mai multe

Standarde de distrugere

RykerShred este unicul furnizor de servicii de colectare si distrugere securizata a documentelor care detine echipamente care pot distruge documentele la toate gradele de distrugere, inclusiv crypto-cut, utilizat de catre organizatii ce lucreaza in domeniul sigurantei nationale, precum NSA sau NATO.

Afla mai multe

Certificat de Distrugere Confidentiala

RykerShred este unicul furnizor de servicii ce va emite doar prin intermediul aplicatiei software un Certificat de Distrugere a documentelor care va avea inregistrat traseul documentelor dumneavoastra de la colectare pana la distrugere, numele agentului de colectare si numele operatorului statiei de distrugere.

Afla mai multe

Integritatea personalului

Politica de angajari a RykerShred presupune verificari la cele mai mari exigente ale integritatii candidatilor pentru a inlatura orice riscuri de Securitate.

Afla mai multe