Protejam afacerea ta

Fiecare companie colecteaza si detine informatii sensibile. Desi multe companii pastreaza electronic datele, exista inca multe care pastreaza informatii pe hartie. Daca sunteti una dintre aceste companii, s-ar putea sa va intrebati ce faceti cu aceste documente importante atunci cand nu mai sunt necesare. E vorba de liste de clienti, plati, salarii, fluxul informativ din companie si alte informatii care va pot face vulnerabili in conditiile in care ajung in posesia altor persoane.

Afla mai multe

GDPR – Te ajutam sa respecti legea

Deseurile confidentiale, cum ar fi inregistrarile medicale, detaliile salariilor sau datele personale ale salariatilor si clientior trebuie sa fie distruse in mod legal, in conformitate cu Legea privind protectia datelor si cu Regulamentul european (GDPR) care intra in vigoare la 25 mai 2018. Legislatia privind confidentialitatea si securitatea informatiilor devine din ce in ce mai riguroasa si urmeaza sa fie pusa in aplicare cu strictete.

Afla mai multe

Te protejam de furtul de identitate

Furtul de identitate este un fenomen si in Romania, iar cazurile sunt destul de grave, mai ales pentru cei pagubiti. Nu mai e o noutate existenta unor persoane care se ocupa cu astfel de fapte, care cauta informatii personale despre altii, in scopul de a le valorifica ulterior. Sa ne gandim ca astazi este foarte usor sa soliciti imprumuturi on line, iar accesul la datele personale ale unei persoane ii poate creea acesteia un prejudiciu imens.

Afla mai multe

Te protejam de furtul de date

Daca aveti o companie care a cheltuit timp si bani pentru a cerceta un nou produs sau serviciu, acest lucru ar putea fi extrem de valoros pentru companiile concurente. Iar daca firmele concurente ar avea acces la ideile dvs sau la planurile de viitor, acestea ar putea sa le fure si sa le dezvolte , aducandu-va grave prejudicii. Aceasta situatie ar putea duce la o pierdere financiara importanta pentru compania dumneavoastra.

Afla mai multe

Protejam clientii tai – Protejarea identitatii

Este foarte important sa protejati identitatea clientilor dumneavoastra. Datele privitoare la clientii dvs ( nume, adrese personale, contacte, serviciile achizitionate de ei) nu trebuie sa ajunga in posesia altor persoane sau companii. Daca o companie distruge securizat documente confidentiale cu detalii despre clienti, atunci creste increderea pe care acestia o au in compania ta.

Afla mai multe

Protejam angajatii tai

Angajatii dvs au dreptul legal la confidentialitate si se asteapta ca dvs. sa pastrati informatiile lor personale in siguranta. Ce faceti cu listele lor de salarizare, cu adeverintele lor medicale, cu copiile dupa acte de identitate sau studii, cu fotografiile lor ? Daca le aruncati pur si simplu in cosul de gunoi, puneti in pericol protejarea vietii si identitatii angajatilor dumneavoastra si, de asemenea, incalcati legea.

Afla mai multe

Economisiti spatiu

Daca aveti biroul plin de hartii si va descurcati cu greu in spatiul ramas, cea mai buna solutie este sa scapati, fara batai de cap, de toate documentele devenite inutile. Hartia poate ocupa o mare parte din spatiul alocat intr-un birou, pe mese sau in dulapuri de depozitare, iar prin distrugerea acestora, spatiul poate fi eliberat.

Afla mai multe

Economisiti timp

Distrugerea manuala a documentelor poate dura mult timp, este plictisitoare si afecteaza productivitatea angajatilor companiei. Distrugerea securizata a documentelor este o modalitate rapida si usoara de a scapa de documente care nu mai sunt necesare. Noi va ajutam sa economisiti timp, sa va folositi angajatii pentru activitati creative si, de asemenea, va putem scapa rapid de volume mari de documente, fara batai de cap.

Afla mai multe

Economisiti bani

Va ajutam sa economisiti banii, reducand cheltuielile cu distrugerea documentelor. Luati in considerare si economisirea costurilor pentru tocatorul de hartie. Nici unul dintre ele nu este foarte ieftin! Metodele noastre de distrugere nu sunt doar intensive, ci sunt si foarte sigure.

Afla mai multe

Salvati mediul

Este important pentru companii sa dezvolte politici verzi, de protectia a mediului. Reciclarea hartiei este o modalitate prin care companiile arata clientilor si concurentilor ca le pasa de mediu. Documentele maruntite fac reciclarea mult mai usoara, deoarece hartia maruntita poate fi pur si simplu incarcata si transportata intr-un punct de reciclare sau colectata de o companie de reciclare.

Afla mai multe